Tåg av toalettrullar

Ålder: 4 år

Material: 

  • 2 och en halv stycken toalettrullar
  • Nål och tråd
  • Lim
  • Målarfärg

Beskrivning: 

Barnen får 2 och en halv stycken toalettrullar. Man gör två stycken hål i ändarna på båda toalettrullarna. Sen trär man igenom en tråd mellan alla fyra hål så att toalettrullarna sitter ihop. Efter det så limmar man fast det halva toalettrullen i fronten på en av de två toalettrullarna som sitter ihop så att den halva toalettrullen blir som ett lok. Efter det så fick barnen limma fast tolv stycken knappar på sidorna av toalettrullarna så att det blir som hjul. Och efter det så fick barnen måla tåget i vilken färg dom ville.

IMG_0820

 

Bilden visar 3 stycken toalettrullar men har använde mig bara ut av 2 stycken som sagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *